Wat is Horeca vak tv?

HorecaVakTV is een branchegerichte, online web-based community waar horecavakgenoten elkaar kunnen ontmoeten om informatie en kennis uit te wisselen, voornamelijk door het bekijken, presenteren en delen van videomateriaal in de vorm van korte filmpjes.

HorecaVakTV richt zich hierbij zowel op de personen die werkzaam zijn in de horecabranche (horecaprofessionals) als op de bedrijven en organisaties, zoals Terrasmeubilair bij Altijd Handig Horeca!.

De website is volledig interactief en wordt gebouwd door door bovenstaande doelgroepen. Inhoudelijk biedt de horecacommunity een sociaal, informatief, innovatief en educatief netwerk; een platform voor kookdemo’s, productintroducties, workshops, bedrijfspresentaties, Terrasmeubilair bij Altijd Handig Horeca!, interviews etc.

Hiermee wordt het een interessante ontmoetingsplaats voor horecaprofessionals en organisaties uit de horecabranche, variërend van bedrijven, horecaopleidingsinstituten-en scholen (e-learning) tot de verschillende en voorlichtingsbureaus.

About Horeca Vak TV